Haluk Levent, talk show programı yapmaya hazırlanıyor

Türk rock müziğin usta ismi Haluk Levent, Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanacak programı 'Kral Çıplak' ile müzikseverlerle buluşuyor.

Yaşam Yayın: 05 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 05.05.2020 10:22:04
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1763 okunma
Google News

Yaptığı yardımlarla her fırsatta alkış toplayan ünlü şarkıcı Haluk Levent, YouTube üzerinden yayınlanacak olan yeni programı Kral Çıplak ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

 

İLK ALBÜMÜNÜ ÇIKARDIĞI TARİHTE GERİ DÖNÜYOR

 

Talk show programıyla bir çok sürprize imza atmaya hazırlanan Levent, 27 yıl önce ilk albümünü çıkardığı tarih olan 13 Mayıs'ta ilk programıyla müzikseverlerle buluşacak ve birbirinden özel konukları ve izleyicileri interaktif olarak ağırlayacak. 'Kral Çıplak'ta sevenleri için canlı performanslara gerçekleştirilecek olan Haluk Levent, ayrıca Ahbap Derneği gönüllü elçileriyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.