Haluk Levent Neslican Tay'ı ziyaret etti

Döndürcü kez kansere yakalanan Neslican Tay'ı Haluk Levent ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 19 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2019 12:57:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2186 okunma
Google News

2017 Yılında kanser illetine yakalanan ardından tümör nedeniyle sol bacağını kaybeden her şeye rağmen yaşama sevincini ise hiç kaybetmeyen Neslican Tay, yıllardır mücadele ettiği kansere 4. kez yakalanmasının üzerine geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılmış ve herkesi yasa boğmuştu. 

 

Neslican Tay'ın tedavi gördüğü hastanenin direktörü Özer Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada umut dolu genç için değerli hocalarının ve ekip arkadaşlarının elinden geleni yaptığını belirtmişti. Koca, "Hocalarımız ve ekip arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor. İnşallah Neslican bir kez daha ne kadar güçlü olduğunu bizlere gösterecek" demişti.

 

Neslican Tay'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada, "Hastamız Neslican Tay, tedavisi devam etmekte olan hastalığına bağlı semptomların artması nedeniyle 6 Eylül'de hastanemize müracaat etmiştir. Yapılan multidisipliner klinik değerlendirmelerimiz neticesinde 15 Eylül Cumartesi saat 12.06'da yoğun bakım ünitemize alınma gerekliliği oluşmuştur. Hastamızın tedavisi, ilgili tüm branşlarımızın yakın takibi ile devam etmektedir" denilmişti.

 

Usta şarkıcı ve AHBAP yardım platformunun başkanı Haluk Levent, dün Neslican'ı ziyaret etmek için hastaneye gitti.

 

Twitter’dan açıklama yapan Haluk Levent, Neslican Tay ile ilgili olarak  şunları aktardı: ''Medipol Bağcılar’daydım az önce. Size Neslican Tay’ı anlatayım. Uyurken bile prensesler gibi…

 

''O kadar naif o kadar sevgi yüzlü ki. Savaşıyor şu anda. Direniyor, tüm gücüyle savaşıyor. Haydi be canım kalk ayağa''

 

Peki, Neslican Tay kimdir?

Kanserle mücadele eden Neslican Tay, 1998 senesinde Bursa hayata gözlerini açmıştır. Hem ilkokul hem de lise öğrenimini Rize’de tamamlayan Neslican Tay, üniversite sınavına girmeye 2 hafta kala kanser hastalığına yakalandığını öğrendi.

 

Bu nedenle kanser tedavisi görmeye başladığı için bir süre eğitimini yarıda kesmek mecburiyetinde kalsa da ilerleyen zamanlarda tekrardan üniversite sınavına girerek Bahçeşehir Üniversitesi'nde Psikoloji bölümüne yerleşmeye hak kazanmıştır.

 

Bir taraftan kanserle savaşırken diğer taraftan da eğitimini sürdüren Neslican Tay, Manisalı bir baba ve Rizeli bir annenin çocuğudur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.