Hadise, 'Tatlı leopar' notuyla paylaştı! Beğeni butonu çöktü

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Siyah mini elbisesiyle çekildiği pozunu takipçileriyle paylaşan Hadise'nin söz konusu paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Yaşam Yayın: 31 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 31.12.2019 09:20:12
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1550 okunma
Google News

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, son paylaşımıyla yine dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

 

Instagram'da 10,6 milyon takipçisi bulunan güzel şarkıcı, siyah mini elbisesi ile çekildiği pozunu "Dolce Gattopardo! (Tatlı Leopar)" notuyla takipçileriyle paylaştı.

 

 

BİNLERCE BEĞENİ ALDI

 

Hadise'nin dikkat çeken söz konusu paylaşımı 123 binin üzerinde beğeni aldı.

 

BACAK DEKOLTELİ POZUYLA GÖZ KAMAŞTIRDI

 

Öte yandan güzel şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde bacak dekolteli pozunu Instagram hesabından paylaştı. Kırmızı ve yeşil renklerini bir arada kullanan Hadise'nin söz konusu paylaşımı binlerce beğeni alırken, verdiği pozla dikkatleri yine üzerinde toplamayı başardı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.