Hadise, dekoltesiyle nefes kesti

Son zamanlarda her yaptığıyla olay olan şarkıcı Hadise, konser sonrası kulisten bir video paylaştı. Mini elbisesiyle ayna karşısında video çeken Hadise'nin dil çıkarması ise dikkat çekti.

Yaşam Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 12:24:18
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
2021 okunma
Google News

Instagram hesabında 10 milyon olan ve bunu bir konserinde hayranlarıyla kutlayan şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından cesur pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Şarkıcı son olarak kulisinden bir video paylaştı.

 

MİNİ ELBİSESİYLE VİDEO ÇEKTİ

 

Konserlerinde giydiği kıyafetlerle adından her fırsatta söz ettiren Hadise, önceki gün de konser sonrası kulisinden bir video yayınladı. Altın sarısı payetli mini elbiseyle arka karşısında video çeken Hadise, dil çıkartarak da dikkat çekti. Şarkıcı videosunu "Gösteri sonrası parti" notuyla paylaştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.