Hadise apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Hadise, önceki gece evinde rahatsızlanarak apar topar Ulus’taki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yaşam Yayın: 26 Nisan 2019 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2019 09:24:32
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
1795 okunma
Google News

Geçtiğimiz günlerde cinsel içerikli iletiler nedeniyle hakaret ve tehdide maruz kaldığını belirterek savcılığa başvuran ünlü şarkıcı Hadise, önceki gece evinde rahatsızlanarak 00.15’te Ulus’taki özel bir hastaneye kaldırıldı. 

Enfeksiyon kapmış: Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, doktorlar tarafından yapılan muayene sonrası enfeksiyon kaptığı öğrenilen Hadise'ye ateşinin yükselmesiyle birlikte ilaç olarak vitamin serumu yapıldı. 

 

Menajeri yalnız bırakmadı: Şarkıcı Hadise’yi hastanede menajeri Haluk Şentürk yalnız bırakmadı. Hadise hastanede yaklaşık 2 saat kaldı. 

Mal kabul kapısından çıktı: 33 yaşındaki şarkıcı çıkışta basın mensuplarına görüntü vermemek için hastaneye yetkileriyle konuşarak mal kabul kapısından çıkarak evinin yolunu tuttu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.