Güzel oyuncu emzirme fotoğrafını paylaştı, beğeni butonu çöktü

2 ay önce doğum yapan The Pretty Little Liars'ın yıldız oyuncusu Shay Mitchell, "Göğüs arkadaşım" notuyla emzirdiği fotoğrafı paylaştı. Ünlü yıldızın paylaşımı birçok kadından destek aldı.

Yaşam Yayın: 13 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 13.12.2019 09:37:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1590 okunma
Google News

The Pretty Little Liars'ın yıldız oyuncusu Shay Mitchell, annelik modunu etkinleştirdi. Mitchell, yeni doğan kızını emzirdiği fotoğrafını 'göğüs arkadaşım' notuyla Instagram'da paylaştı. Ekim ayında dünyaya getirdiği Atlas'ı emziren 32 yaşındaki Mitchell'in fotoğrafına milyonlarca beğeni ve yorum yağdı.

 

 

Fotoğrafa destek verenler arasında onlarca ünlü isim de vardı. Büyük beden model Ashley Graham fotoğrafa desteğini gösterdi ve şöyle yazdı: 'İşte anne hedefleri' Ateşli model Emily Ratajkowski ise parlak bir yıldız emojisiyle yorum yaptı.

 

Ünlü oyuncu Hilary Duff şunu yazdı: 'Ben de bir zamanlar aynen böyle görünüyordum' (Bir gözyaşı bir de gülen emoji)

 

Yorumların hepsi olumlu değildi. Bir kullanıcı "Hayranınım, ama bu fotoğraf… dikkat çekmek için yapılmış" dedi. Bir diğer kullanıcı ise, "Bebeğe bakmıyor bile, hiç samimi değil.." dedi.

 

Birçok takipçi Tv yıldızına 'işte annelik gücü bu' derken emzirmenin önemine de katkı sunduğunu ifade etti. Gönderi 26 milyonu aşkın takipçisinden beğeni yağmuruna tutuldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.