Güzel oyuncu bu pozuyla, milyonların aklını başından aldı!

Elite dizisinin güzel oyuncusu Ester Exposito, omzuna yaptırdığı hilal dövmesiyle 6 milyonun üzerinde beğeni aldı. Ünlü oyuncunun yarı çıplak paylaşımına milyonlarca beğeninin yanından binlerce beğeni aldı.

Yaşam Yayın: 26 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 26.05.2020 11:23:52
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1450 okunma
Google News

Netflix'te yayınlanan Elite dizisiyle popülerliğini sadece İspanya'da değil tüm dünyada artıran oyuncu Ester Exposito, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımda adından yine söz ettirmeyi başardı.

 

Exposito, yarı çıplak bir şekilde sırtına yaptırdığı dövmeyi Instagram hesabından paylaştı ve bu paylaşım, 6 milyondan fazla beğeni almayı başardı.

 

 

Takipçileri, Exposito'nun fotoğrafına binlerce yorum yapmayı da ihmal etmedi.

 

23 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla İspanya'da en çok takipçiye sahip kadın olan 20 yaşındaki oyuncu, Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'i geçerek zirveye yerleşmişti.

 

Ester Exposito, alınan karar sonrası isminin duyulmasını sağlayan Elite dizisinden ayrılmıştı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.