Gürsu tarihi butik otel, kır düğünlerine ev sahipliği yapacak

Gürsu'nun, bir turizm kenti olarak gelişmesini sağlamak hedefiyle, Gürsu Belediyesi’nce hayata geçirilen Butik Otel, tarihi kimliğiyle, artık kır düğünlerine de ev sahipliği yapacak.

Yayın: 21 Haziran 2019 - Cuma - Güncelleme: 21.06.2019 10:55:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1417 okunma
Google News

 

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, tarihi Butik Otel’de yapılan bahçe genişletme ve yenileme çalışmalarıyla Otel kır düğün mekanı olarak da hizmet verecek.



Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz, tarihin ışığını bugüne taşıyan zengin mirası yaşatan sokak ve yapılarıyla da ön plana çıkmakta. Tarihi Butik Otelimiz de, ilçemizin tarihiyle köprü oluşturan yapılarından biri. Otelimiz, Gürsumuz' un turistik değerlerini görmek amacıyla ilçemize gelen misafirlerimize de ev sahipliği yapmakta. Gürsumuz’un simgelerinden biri haline gelen Butik Otelimiz’in hizmet alanını genişletmek amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Otelimiz, bahçesinde yaptığımız genişletme çalışmasıyla artık kır düğünü organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. İlçemizin tarihini yansıtan Otelimiz, birçok organizasyona ev sahipliği yapacak şekilde hizmet verecek. İlçemize hayırlı olsun ” dedi.



 Yaklaşık 500 m² alan üzerinde oluşturulan 4 katlı, Butik Otel' de; zemin katta resepsiyon, kafe, restorant, müdür odası ve müştemilat; birinci katta 5, ikinci katta 3 yatak odası, personel odası ve sofa bulunmakta olup, toplam 10 yatak odası yer almakta.

               

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.