Güneşlenirken poz veren Bensu Soral'a, beğeni yağdı

Evinde karantinada olan genç oyuncu Bensu Soral, güzel havayı fırsat bilerek bahçeye güneşlenmeye çıktı. Bu anlarını Instagram hesabından paylaşan Soral'ın pozuna başta ünlü isimler olmak üzere pek çok sosyal medya kullanıcısı beğeni ve yorum yaptı.

Yaşam Yayın: 01 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 01.05.2020 12:39:41
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
2047 okunma
Google News

29 yaşındaki başarılı oyuncu Bensu Soral, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından korunmak için kendisini eşi Hakan Baş ile karantinaya aldı. Evdeyken güzel havayı kaçırmak istemeyen Bensu, bikinisini giyerek bahçede güneşlendi.

 

 

ÜNLÜ İSİMLER, GÜNEŞLENDİĞİ POZA YORUM YAĞDIRDI

 

Bensu Soral, bronzlaşmak için güneşe yattı ve fotoğrafını 3,8 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından paylaştı. Bensu Soral'ın güneşlendiği fotoğrafa Dilan Çiçek Deniz, Ezgi Mola, Şükran Ovalı ve Yeliz Şar gibi isimlerden yorumlar geldi. Yeliz Şar, "Benim güzellik güneşleniyor" diye mesaj da yazdı. Soral'ın paylaşımı kısa sürede 245 bin beğeniyi aştı.

 

KÖPEĞİYLE POZ VERMİŞTİ

 

Bensu Soral, geçtiğimiz gün de spor sonrası köpeğiyle ayna karşısına geçerek poz vermişti. Soral'ın mini şortlu paylaşımı da 285 bine yakın beğeni almıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.