Güliz'den, 'Neden striptiz yapmıyorsun?' diyen takipçisine yanıt

Koronavirüsün tüm dünyaya yayılmasıyla kendisini eve kapatan şarkıcı Güliz Ayla, Instagram üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Gelen soruları içtenlikle cevaplayan Ayla, "Striptiz videolarını neden çekmiyorsun" diye soran takipçisine de tepki gösterdi.

Yaşam Yayın: 19 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.03.2020 10:43:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1543 okunma
Google News

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, 8 binden fazla kişinin hayatına mal oldu. Virüsün Türkiye'ye sıçramasıyla tedbir alan vatandaşlar kendilerini eve kapattı. Zorlu süreci evinden çıkmayarak atlatmaya çalışan şarkıcı Güliz Ayla ise boş vaktinde Instagram hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

 

"SENİ GİDİ TOPLUMSAL TEPKİCİ"

 

Müzik kariyerinin yanı sıra spor hayatıyla da bir dönem gündeme gelen Güliz Ayla, birçok ünlü ismin spor olarak yaptığı direk dansı tercih etmiş ve videolarını takipçileriyle paylaşmıştı. Instagram hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ayla, "Striptiz videolarını neden çekiyorsun artık toplumsal tepkiden dolayı mı? diyen soran takipçisine "Yok taşındım yeni evde direk yok, yaptırıp hemen çekmeye başlayacağım. Seni de engelledikten sonra fake hesabından izlersin seni gidi toplumsal tepkici" dedi.

 

 

SİYAH MAYOSUYLA DİREK DANSI YAPMIŞTI

 

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan şarkıcı, geçtiğimiz sene yaz aylarında siyah mayosuyla direk dansı yaptığı anların videosunu yayınlamıştı. Şarkıcının "Sabah ısınması" notuyla yayınladığı dans videosu kısa sürede sosyal medyada da hızla yayılmıştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.