Güldür Güldür'ün Naime'sinin mini etekli pozuna beğeni yağdı

Güldür Güldür'ün Naimesi Ecem Erkek sosyal medya hesabından mini etekli bir paylaşım yaptı. Pozuyla adından söz ettiren Erkek'in paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Yaşam Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 09:43:51
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
2780 okunma
Google News

Show TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen programı Güldür Güldür'ün başarılı oyuncusu Ecem Erkek, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyuncu son olarak beyaz mini elbiseli pozunu paylaştı.

 

SAÇ VE MAKYAJIYLA DİKKAT ÇEKTİ

 

Naime karakteriyle izleyenlerden tam not alan Ecem Erkek, taklit yeteneği ve esprileriyle programa damga vurdu. Güldür Güldür'deki tiplemelerinden sonra Instagram takipçi sayısı da arttı. Programda büründüğü karakterin yanı sıra gündelik hayatta bambaşka biri olan Ecem Erkek, Instagram pozlarıyla tüm dikkatleri çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Ecem Erkek, son olarak beyaz mini elbiseli pozunu paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

 

 

Naime karakterinde kısa saçı ve ilginç giyimiyle şaşırtan Ecem Erkek'in son paylaşımındaki saçı ve makyajı da takipçilerinden tam not aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.