Gülben Ergen'den sahnede bacak şov

Güzel şarkıcı Gülben Ergen, cesur yeşil elbisesiyle verdiği konserde dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. O anların fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Ergen, "Şahane bir konserdi." ifadelerini kullandı.

Yayın: 02 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 02.10.2019 08:48:32
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
3463 okunma
Google News

Güzel şarkıcı Gülben Ergen sahne kıyafetiyle göz doldurdu. Ergen sahne fotoğrafını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

 

"SESSİZ, SAKİN, DEMLENE, DİNLENE"

 

Instagram hesabında 4,4 milyon takipçisi bulunan Gülben Ergen, konser verdiği anların fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ergen fotoğrafa, "Sessiz, sakin, demlene, dinlene... gittikçe... Şahane bir konserdi." ifadelerini kullandı.

 

"ELBİSE HARİKA, ÇOK YAKIŞMIŞ SİZE"

 

Ergen'in takipleri de fotoğrafa sessiz kalmadı. Ergen'in bir takipçisi, "Elbise harika, çok yakışmış size." ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.