G.Saraylı futbolcuyla yakalanan evli kadının, kim olduğu ortaya çıktı

Galatasaray'ın kalecisi Fatih Öztürk'ün evli aşkıyla yakalanınca neden paniklediği ortaya çıktı. Öztürk'ün yanındaki kadının, Adana Demirspor'un kalecisi Kurtuluş Yurt'un eşi olduğu ortaya çıktı.

Yaşam Yayın: 01 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 01.09.2020 15:25:01
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
1377 okunma
Google News

Galatasaray'ın kalecisi Fatih Öztürk, geçtiğimiz akşam evli sevgilisiyle Bebek'te yakalanınca büyük panik yaşadı. Ünlü kalecinin, neden "Bu fotoğraf yayınlanırsa ben biterim" dediği de anlaşıldı.

 

Fatih Öztürk'ün yanındaki sarışın kadın ve resmi eşinin kim olduğu ortaya çıktı. Gazetecilere ağlayarak "Fotoğrafları silin" diyen kişi, Adana Demir spor'un kalecisi Kurtuluş Yurt'un eşi Arzu Yurt...

 

Yurt'la boşanma aşamasında olan Arzu Hanım'ın eşini bir meslektaşıyla aldatması ise spor camiasında şaşkınlık yarattı. Kurtuluş Yurt'un eşinin meslektaşıyla karelerini görünce şoke olduğu da iddia edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.