Görüntüler Bakan Koca'yı kızdıracak! AK Parti kongresinde düğün havasında eğlence

Kalabalık kongrelerin sorulduğu Bakan Koca vatandaşlara kalabalık ortamlardan uzak durmaları yönünde tavsiyelerini yinelerken, 11 Şubat'taki AK Parti Hatay kongresinden yansıyan görüntüler gündem oldu. Gençlik Kolları başkanının omuzlarda maske sallaması tepki çekerken, sosyal medyada "Bu görüntüler Bakan Koca'yı kızdıracak" yorumu yapıldı.

Gündem Yayın: 26 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 26.02.2021 10:00:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
978 okunma
Google News

Koronavirüs nedeniyle birçok önlem alınırken, kalabalık cenaze ve toplantıların tam olarak önüne geçilemedi. 11 Şubat'ta gerçekleştirilen Hatay İl Gençlik Kolları 6. Olağan kongresinden yansıyan görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, kongrede yaşananlar tepki çekti.

 

KONGRE DÜĞÜN HAVASINDA GEÇTİ

 

Partililer kapalı mekanı doldururken, kongrede davul ve zurnalar çalındı, şarkılar söylendi. Partililer tarafından omuzlara alınan AK Parti Defne Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt eline aldığı maskeyi mendil gibi salladı. Düğün havasında geçen kongredekilerin maskesiz olması da dikkatlerden kaçmadı.

 

 

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KORONAYA YAKALANMIŞTI

 

Öte yandan Özyurt, kasım ayının sonlarında koronavirüse yakalanmasıyla gündeme geldi. Özyurt gördüğü tedavinin ardından hastalığı atlatmayı başardı.

 

UYARILARA RAĞMEN DİKKAT EDİLMEDİ

 

Türkiye'de ilk vakanın görüldüğü günden bugüne kadar sürekli olarak kapalı ortamlardan uzak durun ve sosyal mesafe kurallarına uyun uyarısı yapan Bakan Koca, dün kalabalık kongreler ile ilgili gelen bir soruya yanıt verdi. Aynı uyarılarını yineleyen Koca'nın yaptığı açıklamadan sonra ortaya çıkan video için "Bakan Koca bu görüntülere çok kızacak" değerlendirmesi yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.