Görülmemiş korona önlemi! Polis, uçakları engellemek için arabaları piste çekti

Ekvador polisi, koronavirüs önlemleri kapsamında Jose Joseaquin de Olmedo Uluslararası Havaalanı pistine uçakların inişini engellemek için polis arabalarını park etti.

Dünya Yayın: 20 Mart 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.03.2020 09:29:33
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
674 okunma
Google News

Ekvador'da koronavirüsle mücadele kapsamında uluslararası uçuşlar yasaklandı. Ekvador polisi, Jose Joseaquin de Olmedo Uluslararası Havaalanı pistine uçakların inişini engellemek için polis arabalarını park etti.

 

Virüsle mücadele kapsamında uluslararası uçuşların yasaklandığı Ekvador'da polis polis araçları, ülkenin en büyük ikinci havaalanı Jose Joseaquin de Olmedo pistine park edildi.

 

Kararın Madrid'den gelen Airbus A340 ve Amsterdam'dan gelen KLM Boeing 777 uçaklarını durdurmak için verildiği açıklandı.

 

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 199 VAKA VAR

 

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Ekvador'da bir kişi hayatını kaybetti. Ülkedeki vaka sayısı ise 199'a yükseldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.