Oktay Yılmaz: Şimdi Yıldırım için fazlası var

Yıldırım Belediye Başkanı ve AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz, yerel seçimlere sayılı günler kala ilçede hayata geçirmeyi hedefledikleri projelerini tanıtım toplantısında açıkladı.

Bursa Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 09:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
45 okunma
Google News

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz, Yıldırım’ın yeşilini, tarihini, yaşayan mekanlarını ve güçlü insan kaynağını hesaba katarak bugüne kadar hizmet sağladıklarını ifade etti.
Yılmaz sözlerine “Bu kadim şehir için daha yapacak çok işimiz, birlikte yürüyecek çok yolumuz var. Şimdi yıldırım için fazlası var” şeklinde devam etti.

Şehirdeki temel amaçlarının yaşayan insanların mutlu ve huzurlu olmaları olduğunu dile getiren Yılmaz, İnsanlar mutlu olduğu yere karşı aidiyet geliştirir, insanlar mutlu olduğu yerde bir nevi çiçek açar. İnsana rağmen değil insan için çalışmak prensibi ile hareket edilen bir şehir tasavvur ettik. Ne yapıyorsak bu şehrin insanı için, ne adım atıyorsak bu şehrin insanı ile beraber dedik. Sadece gelişmiş, sadece mutlu değil aynı zamanda bu şehirde yaşayan herkesin birlikte hareket ettiği ve kolektif şuurun olduğu bir şehri inşa ve ihya etmeye gayret ediyoruz. Milletçe mesut olmaya gayret eden bir bilinç ile hareket ediyoruz” dedi.

Gelecek dönem projelerini paylaşan Yılmaz, “Hayata geçireceğimiz tüm projeler ve hizmetler ile parlayan bir yıldırım inşa ediyoruz. İmardan ulaşıma, kültür sanattan eğitime, yeşil alanlardan turizme kadar tüm projelerde insan odaklı yıldırım yaklaşımını ön planda tutuyoruz.
İnsan odaklı anlayışımızı yönetimde de sürdürüyoruz. Bir zincir halinde ilerleyerek her bir halkamızın bu şehre değer katacak birer unsura dönüşmesini sağlıyoruz.
Bunu tek başımıza yapmıyoruz, bu şehirde yaşayan aziz yıldırımlıların katkısı ile başaracağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.