Gönüller Bursa için atıyor..

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Üyelerini misafir etti.

Yayın: 08 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2019 11:19:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1719 okunma
Google News

 

Geçtiğimiz günlerde genel kurulun yapıldığı BALKANTÜRKSİAD’a, hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GESİAD Başkanı Kerim Demiral ile Yönetim Kurulu Üyelerini BALKANTÜRKEVİ’nde ağırladı.



Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette GESİAD heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Berat Tunakan, “Dernek olarak 420 üyemiz var. Yeni dönem projesi olarak da bu güzel dernek merkezinin yan tarafına bir Balkan Parkı yapma hedefimiz var.  İnşallah 2020'de de onu açacağız. Bu park için fikirlerinizi alabiliriz. GESİAD, şehrimizin en köklü derneklerinden.  Kuruluşundan bu yana çok önemli vazifelerini yaptı.  Hep beraber, topluma faydalı olacak hizmeti birlikte yapalım.  Sizleri de her faaliyetimizde görmek isteriz. Güzel bir dernek merkezimiz var ve burayı kendi dernek merkezinizmiş gibi kullanabilirsiniz” dedi.



Bursa’nın, kadim bir medeniyetin izlerini taşıyan çok önemli bir şehir olduğuna dikkat çeken Tunakan, “Kimimiz Balkanlar’dan gelmişiz kimimiz Anadolu'dan. Ama ortak bir paydamız var. O da Bursa. Gönüllerimiz, hepimizin ortak paydası olan Bursa için atıyor, atmaya devam edecek.  Elbette iş insanları derneğiyiz, iş ilişkilerimizi  geliştirmek gayretinde olmalıyız. Bununla birlikte şehre de katkı koymalıyız. Bu manada biz her fikre açığız” diye konuştu.



GESİAD ile BALKANTÜRKSİAD’a üye olan pek çok ortak ismin olduğuna dikkat çeken GESİAD Başkanı Kerim Demiral ise BALKANTÜRKSİAD Başkanı Tunakan ve yönetim kurulunda görev alan isimlere başarılar diledi. Demiral, “Pek çok ortak üyemiz mevcut.  Bu durum bizim daha fazla birlikte olmamızı kolaylaştırıyor.  İki kurumun ilişkilerin daha sağlıklı yürümesi adına ve hayırlı olsun demek için buradayız.  28 yıllık bir derneğiz.  İnşallah bu dönemde genişletilmiş toplantılar yapalım. Bursa, kadim bir şehir. BALKANTÜRKSİAD önemli bir dernek haline geldi. Her iki tarafın da yararlı işler var. Bunları ortak bir platforma taşımak lazım diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.