Gonca Vuslateri'den 'iki yüzlü' yorumuna yanıt

Gonca Vuslateri, havalimanında yaşanan olay hakkında sosyal medyadan tepki göstermişti. Bu tepkisi üzerine bir takipçisi ise ''iki yüzlüsünüz'' diyerek Vuslateri'nin kendisine kötü davrandığını iddia etti. Vuslateri'den o iddaya açıklama geldi.

Yaşam Yayın: 29 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2019 10:07:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3137 okunma
Google News

Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran İstanbul Havalimanı'ndaki bir kadın yolcunun çalışan personele ağır hakaretlerde bulunması olayına tepkiler çığ gibi yağdı. Bu çirkin duruma kayıtsız kalmayan oyuncu Gonca Vuslateri de bir mesaj yayınladı ama takipçilerinden birinden gelen yanıt ise herkesi şaşırttı. Gonca Vuslateri ise o iddia sonrasında açıklama yaptı.

 

Vuslateri, havalimanında yaşanan olaya tepkisini şu sözleriyle göstermişti: ''Havaalanında yaşanan olaydan dolayı görevli arkadaştan ben bile gidip özür dilemek istedim... Bir insanı (kadını) kalçasıyla davranışıyla toplum içerisinde küçük düşürme girişimi saldırıdır ve özlük haklarımıza yapılmış linçtir. Suçtur bu. Terbiyesizlik az kalır''

 

Vuslateri'nin takipçi ise şu sözlerle tatsız bir anısını paylaştı: ''Karşılamada çalıştığım bir ödül töreninde listede isminizi hemen bulamadım diye beni azarlayıp elimden listeyi çekip alan da sizdiniz oysa ki... 1 ay kadar belki oluyor... Sosyal medyadaki bu iki yüzlülük gerçekten çok üzücü. Aslında bu kadar duyarlı ve sabırlı biri değilsiniz siz de''

 

 Gonca Vuslateri takipçisinden gelen yoruma şu sözlerle yanıt verdi: "Maalesef meşhur olmanın dezavantajlarından biri de bazı ithamların üzerinizde bir şekilde bir iz bırakması için gerçekleştiğini biliyor olmanıza rağmen topu daima göğsünüzde yumuşatmak zorunda olusunuz. 

 

Çünkü göz önünde olmanızla bu hakkı çoktan kaybetmiş oldugunuz düşünülür. Ben hiç bir zaman hiç kimseye nezaketsizlik yapmam. Üstelik çalışan insanlara, hizmet aldigim insanlara nezaketsiz davrananları da içimde çok başka yere koyarım. Çünkü bu konu “hassasiyetimdir.”

 

Ama işte fazla ortada olunca insan karalamak daima kolaydır. İnsanlar insanlıklarına göre kategorize edilir. Beni koydukları yeri anlarım. Fakat yine ortada olmak, aslında neyin ne olduğunu anlatmayı da engeller.

 

Ben haksız olmamla başa çıkabilirim. Ama özür dilemek ve sevmenin kalabalık karşısındaki kullanımı konusunda eğitimsiz bir toplum olmamızdan sosyal medyada mektuplaşıyoruz. 

 

Kısaca şu, bazen karşınızdaki insan sizi tanıyordur. Siz kirpiğinizin kıpırdayışınızdan, o günün anne babanızla kocanızla tartışmış halde ya da arkadaşınız öldüğü hikayesiyle degil sizi tanıyan insanın ‘kendi içinde yaşadığı husumetle’ degerlendirir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.