Genç yıldız hayatını kaybetti

Gelecek vaat eden oyuncular arasında gösterilen Daniel Mickelson 23 yaşında hayatını kaybetti.

Yaşam Yayın: 06 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 06.07.2021 15:30:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
873 okunma
Google News

Genç oyuncu Daniel Mickelsonun 4 Temmuz günü trajik bir şekilde hayatını kaybettiği açıklandı. 23 yaşındaki Mickelsonun ölüm nedenine dair net bir açıklama yapılmadı.

Kendisi de model olan Daniel Mickelson'ın kız kardeşi Meredith sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ağabeyinin yaşamını yitirdiğini doğruladı.

Meredith, "Bu dünyada daha çok sevdiğim biri yoktu. Yazabileceğim onun hakkını verecek hiçbir kelime yok. O var olan en mutlu, en parlak gülen, güneş ışığına en fazla sahip olan insandı ve Tanrının beni onun tüm muhteşem hayatı boyunca kız kardeşi olarak seçtiği için çok mutluyum" dedi.

 

"BURASI SENSİZ AYNI OLMAYACAK"

Genç aktörün ölümünün ardından arkadaşı Cindy Crawfordun kızı Kaia Gerber adeta yıkıldı. Birlikte yaptıkları bir FaceTime görüşmesinin ekran görüntüsünü paylaşan süper model Kaia Gerber, "Kanepede oturduğumuz ve bütün günü birbirimizi her gördüğümüzde konuşmaya devam ettiğimiz kendi gizli dilimizi bulmak için harcadığımız zamanı hatırlıyorum. Keşke oraya dönebilsek. Keşke yine muhtemelen herkesi rahatsız eden ama her seferinde içimizi parçalayan cümleler kuruyor olsaydık. Dünyadaki bu kadar çok kahkaha ve mutluluğun sebebi olduğunuz için teşekkür ederim. Burası sensiz aynı olmayacak. Seni seviyorum Daniel…" diye yazdı.

 

Gerber, Wi-Fi sinyallerini alabildiği tek yer olduğu ve ondan gelecek aramayı kaçırmak istemdiği için banyoda yerde saatlerce oturduğunu da sözlerine ekledi.

 

Daniel Mickelson, Mani ve The Killer Clown Meets the Candy Man dizileriyle tanınıyordu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.