Genç kızın şarkı söylerken çektiği videoya, tavandan düşen annesi damga vurdu!

ABD'de Liz Sun Millan adlı genç kız, şarkı söylerken kendisini videoya aldığı sırada tavan arasında bavul arayan annesi tavandan düştü. Şaşkınlık yaratan o anlar sosyal medyada 2 milyondan fazla beğeni aldı.

Dünya Yayın: 04 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 04.09.2020 10:53:47
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
968 okunma
Google News

 

ABD'de yaşayan Liz Sun Millan, şarkı söylerken kendisini videoya aldı. O anlarda tavan arasında bavul arayan annesinin düşmesi videoya damga vurdu. Genç kızın sosyal medyada paylaştığı video, izlenme rekorları kırdı.

 

TAVAN KIRILINCA AŞAĞI DÜŞTÜ

 

ABD'de yaşayan Liz Sun Millan, en sevdiği şarkıyı söylerken video kaydetmeye başladı. O sırada tavan arasında bavul arayan genç kızın annesi, tavanın bir bölümünün kırılmasıyla aşağıya düştü. Görüntülerde, genç kızın şarkı söylediği sırada tavanın kırıldığı ve annesinin bacağının kırılan bölümden sarktığı görüldü. Millan'ın paylaştığı görüntüler 2 milyon beğeni, 50 bin yorum alırken; 86 binden fazla kez de paylaşıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.