Genç kızın ailesi şokta! Estetik yaptırdı, yüzü kare oldu

Avustralyalı bir genç kızın yüzüne yaptırdığı uygulama sonrası ortaya çıkan görüntü izleyenleri şaşkına çevirdi.

Yayın: 24 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 24.06.2020 15:38:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1562 okunma
Google News

Estetik operasyonlar sonrası istenen görüntüye ulaşamayıp yüzlerde tuhaf görüntülerle karşılaşmak sıkça karşılaşılan bir durum.

 

19 yaşındaki Avustralyalı genç kadın Sofia Marroquin yüzüne hatlarını belirginleştirmek için bir enjeksiyon uygulaması yaptırdı.

 

Kybella adı verilen bu uygulama ameliyatsız bir dolgu işlemi ve çene çevresindeki fazla yağlardan kurtulup daha belirgin bir yüze kavuşmak için yapılıyor.

 

YÜZÜ KARE OLDU 

 

Bu operasyonu yaptırdıktan sonra yüzü ve çenesi kare haline gelen genç kadın TikTok'tan yaptığı paylaşımla herkesi şoke etti.

 

TikTok'ta yayınladığı videosunda "Yüzüme bir şeyler yaptırdım ve bundan kimsenin haberi yok, şimdi gidip yeni halimi aileme göstereceğim" diyen Sofia aldığı tepkileri de videosunda paylaşmayı ihmal etmedi.

 

Yeni yüzüyle annesinin karşısına çıkan Sophia bu anları takipçilerine gönderdi. Annesi kızını görünce büyük bir şok yaşadı.

 

Eliyle ağzını kapatıp ne diyeceğini bilemeyen annenin ağzından sadece kızının ismi olan "Sophia" kelimesi çıktı.

 

Babası ise kızını görünce "Aman tanrım!" diye bağırarak gözlerine inanamadı.

 

En yakın arkadaşı Sophia'ya korkulu gözlerle bakarak çığlık attı.

 

Kardeşi ise kapıdan girer girmez kardeşini görünce şoka girip evden kaçarak kendisini dışarı attı.

 

Ailesinin tepkilerini kaydeden Sophia daha sonra yeni bir video daha çekerek yüzünün neden bu hale geldiğini merak eden takipçilerinin sorularını cevapladı.

 

Genç kızın yüzünün kare haline gelmesinin sebebi operasyon sonrası oluşan şişlikler. Sophia yüzüne dokunduğunda hiçbir şey hissedemediğini, şişliklerin kısa zamanda ineceğini umduğunu söyledi.

 

TikTok'ta Sophia'nın yüzü için yorum yapan kullanıcılar genç kadını ünlü çizgi film kahramanları Şrek ve Buzz Lightyear'a benzetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.