Genç kadın, 'Kanserim' diyerek topladığı 500 bin lirayı kumarda yedi!

Nicole Elkabbass adlı kadın yumurtalık kanseri olduğunu söyleyerek bağış sitelerinden yaklaşık 500 bin lira yardım topladı. Nicole'un topladığı parayı kumarda yediği ortaya çıktı.

Dünya Yayın: 12 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.11.2020 09:50:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
980 okunma
Google News

Bağış sitelerinden birine hastane odasında çekilen bir fotoğrafını koyarak kanser hastası olduğunu söyleyen kadın hayrete düşürecek bir dolandırıcılığa imza attı. Nicole isimli kadın, hastalığını bahane ederek 45 bin sterlin (482.000 TL) para topladı. Kadın bakın bu parayı ne yaptı.

 

İngiltere'de gerçek olmadığı halde yumurtalık kanseri olduğunu belirten Nicole Elkabbass adlı 42 yaşındaki kadın, hasta yatağında perişan vaziyetteki fotoğraflarını paylaşarak 2018'de 5 Şubat ve 9 Ağustos tarihleri arasında 45 bin sterlin (482.000 TL) yardım topladı.
 

Paraları aldıktan sonra lüks bir hayat sürmeye başlayan Elkabbass, sonunda yakayı ele verdi. Savcı Ben Irwin, Elkabbass'ın yardım paralarını tedavide kullanmadığı gibi kendisine hiç kanser teşhisi de konulmadığını ifade etti.
 

Savcı, yardım paralarının kumar, borç ödeme ve seyahatlerde kullanıldığını, Elkabbass'ın bu paralarla 11 yaşındaki oğluyla birlikte şatafatlı bir hayat sürdüğünü iddia etti. Yargılama devam ediyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.