Genç kadın, gece kulübünden çıkarken öldürüldü

İngiltere'de arkadaşlarıyla eğlenmek üzere dışarı çıkan 26 yaşındaki kadın, gittiği gece kulübünün çıkışında tartıştığı kişi tarafından öldürüldü.

Dünya Yayın: 04 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.11.2019 15:08:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1355 okunma
Google News

İngiltere'nin Halifax kentinde arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye giden genç kadın, mekan çıkışında öldürüldü.

 

TARTIŞMA ÖLÜMLE NOKTALANDI

 

Bir çocuk annesi Levi Ogden, arkadaşlarıyla eğlenmek üzere dışarı çıkmıştı. Ancak gecenin sonu felaketle bitti. Gece kulübünde eğlendikten sonra evine gitmek üzere dışarı çıkan 26 yaşındaki kadın, bir adamla tartıştıktan sonra sokak ortasında öldürüldü.

 

OLAYLA İLGİLİ BİR ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

 

Saatler gece yarısı 02.16'yı gösterdiğinde, korkunç olaya şahit olanlar polis ve sağlık ekiplerini olay yerine çağırdı. Ambulans olay yerine geldiğinde genç kadına ilk müdahaleyi yaptı. Ancak hastaneye kaldırılan Levi, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili 26 yaşında olduğu belirtilen ancak adı açıklanmayan bir şüpheli gözaltına alındı.

 

YAKINLARI BÜYÜK ACI YAŞADI

 

Levi Ogden'in sevenleri ve yakınları, genç kadını kaybetmenin acısını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi. Batı Yorkshire polisi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, cinayetle ilgili soruşturma açtıklarını bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.