Gelecek Partisi'nden çok konuşulacak reklam filmi

Gelecek Partisi resmi sosyal medya hesabı üzerinden işsizliği eleştiren bir reklam filmi yayınladı. Filmde ülkede işsiz kalan üniversite mezunu gençlere, işe alımlardaki liyakatsizliğe, mülakatlardaki usulsüzlüğe değinildi

Siyaset Yayın: 13 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.07.2020 14:49:28
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
966 okunma
Google News

Gelecek Partisi resmi sosyal medya hesabı üzerinden işsizliği eleştiren bir reklam filmi yayınladı.

 

"TÜİK verilerinde bir ArızaVar! Gençler için yeni bir model gelecek. Mülakat bitecek, Liyakat GELECEK!" ifadeleriyle yayınlanan reklam filminde ülkede işsiz kalan üniversite mezunu gençlere, işe alımlardaki liyakatsizliğe, mülakatlardaki usulsüzlüğe değinildi. Filmde dikkat çeken husus ise televizyonda rakamları açıklayan spikerin ülkede işsizliğin azaldığını dile getirmesi oldu.

 

"MÜLAKAT BİTECEK, LİYAKAT GELECEK"

 

Film sonunda ise, "Evet bu işte bir arıza var. Arıza ne internette ne bu evde. Arıza; gençlere istihdam yaratamayan, eğitimde fırsat eşitliği sağlamayan, liyakatı değil hamili kartı önceleyen bu düzende. Gençler için yeni bir model gelecek. Mülakat bitecek, liyakat gelecek" ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.