Game of Thrones'un yıldızından olay sevişme sahnesi itirafı

Tüm dünyada ilgi gören Game of Thrones'da 'Khaleesi' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Emilia Clarke, dizideki sevişme sahneleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yaşam Yayın: 20 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 20.11.2019 12:57:04
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
2446 okunma
Google News

33 yaşındaki İngiliz oyuncu, canlandırmak zorunda kaldığı sevişme sahnelerinden çok rahatsız olduğunu ve bu sahnelerin kaldırılması için yönetmenlerle tartıştığını anlattı.

 

Sektöre yeni girdiği dönem kendini kabul ettirmek için birçok sevişme sahnesinde yer aldığını söyleyen Clarke, yönetmenlerin kendisini devamlı ''Hayranlarını hayal kırıklığına uğratma Emilia'' diyerek bu sahneleri oynamaya zorladığını söyledi.

 

Güzel oyuncu bir önceki röportajlarında da, senaryoyu okuduktan sonra babasını ''İlk beş bölümü kesinlikle izlemeyeceksin!" diyerek uyardığını söylemişti.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.