Galatasaray TFF'ye ateş püskürdü! Bu skandalın sorumlusudur

Teknik direktör Fatih Terim'de koronavirüs çıkmasının ardından Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, ligleri ertelemeyen TFF'ye ateş püskürdü.

Yayın: 24 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 24.03.2020 13:44:52
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
730 okunma
Google News

Dün önce Abdürrahim Albayrak, sonra akşam saatlerinde Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından sarı-kırmızılı camiadan çok sert tepkiler art arda gelmeye başladı.

 

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu Twitter hesabından bir paylaşım yaparak Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak için geçmiş olsun dileğinde bulunurken; TFF'yi de istifaya çağırdı.

 

"BASİRETSİZ FEDERASYON BU SKANDALIN SORUMLULARIDIR"

 

Hamamcıoğlu, "Sevgili Abdürrahim'e, Fatih Hocaya, ve ailelerine çok geçmiş olsun. Göz göre göre ve tüm uyarıları yok sayarak maçları ertelemeyen basiretsiz federasyon yöneticileri bu skandalın sorumlularıdırlar ve acilen gerekeni yapmalıdırlar" ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.