Galatasaray'ın grubunda işler karıştı

Galatasaray’ın grubundaki favorilerden Real Madrid, Club Brugge’le 2-2 berabere kaldı ve şok bir sonuç aldı.PSG karşısında alınan mağlubiyetin ardından CimBom, La Liga deviyle puanları eşitledi. Sıradaki 2 maçına Real karşısında çıkacak olan Aslan, ikinci tur için avantajı kapmaya çalışacak.

Yayın: 02 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 02.10.2019 08:55:07
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1142 okunma
Google News

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda dün alınan sonuçların ardından üst tur yarışında işler karıştı. Grubun favorileri arasında yer alan Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü Club Brugge maçından 2-2’lik beraberlikle ayrılıp ilk puanını aldı. Aslan da, PSG karşısında aldığı 1-0’lık sonucun ardından Real Madrid’le aynı puanda kaldı.

 

Tüm planlarını Devler Ligi’nde üst tur üzerine yapan Galatasaray, gruptaki sıradaki 2 maçına, Real Madrid karşısında çıkacak. Fatih Terim’in öğrencileri, 22 Ekim’de Zinedine Zidane’ın ekibini Türk Telekom’da ağırlayacak. Cim Bom, 6 Kasım’da bu kez İspanyol ekibiyle Santiago Bernabeu’da karşılaşacak. Galatasaray, bu 2 karşılaşmada alacağı sonuçlarla, ikinci tur yolunda avantajı elde etmeye çalışacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.