Freni patlayan yolcu otobüsü dehşet saçtı!

Adana'da freni patlayan yolcu otobüsü, önce traktöre ve minibüse ardından refüjde bulunan ağaca çarparak durabildi. Korkunç kazada 8 kişi yaralanırken 3 araçta maddi hasar oluştu.

Asayiş Yayın: 17 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 17.07.2020 08:53:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
912 okunma
Google News

Adana'da freni patlayan yolcu otobüsü, önce traktöre ve minibüse ardından refüjde bulunan ağaca çarptı. Kazada 8 kişi yaralandı. Traktör ve minibüs çarpmanın etkisiyle yol kenarına devrilirken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

 

İKİ ARAÇ ÇARPMANIN ETKİSİYLE YAN YATTI

 

Kaza, Seyhan ilçesine bağlı D-400 karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 01 CMR 87 plakalı yolcu otobüsü ışıklarda durmak istedi, ancak aracının freni patladığı için duramadı. Duramayan otobüs önce plakası öğrenilmeyen bir traktöre çarptı ardından 01 M 0459 plakalı minibüse çarptı. Traktör ve minibüs çarpmanın etkisiyle yol kenarına devrildi.

 

PALMİYE AĞACINA ÇARPARAK DURABİLDİ

 

Yolcu otobüsü 1 kilometre ilerideki refüjde bulunan palmiye ağacına çarparak durabildi. Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan 8 kişiyi kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.