Fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen'e beğeni yağdı

Eşi ve oğluyla karantinada olan Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından "Biz buna değeriz" diyerek bir marka için verdiği pozunu paylaştı. Evcen'in beyaz kıyafetler içinde verdiği poza beğeni yağdı.

Yaşam Yayın: 02 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 02.05.2020 13:03:39
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
1645 okunma
Google News

Son zamanlarda sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel oyuncu Fahriye Evcen, 6 yıldır reklam yüzü olduğu marka için verdiği bir pozu paylaşarak işbirliklerinin altıncı senesini kutladı.

 

PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI

 

Eşi ve çocuğuyla paylaşım yapmaya başlayan Fahriye Evcen'in "Çünkü biz buna değeriz demeyi çok seviyorum" notuyla paylaştığı fotoğrafı kısa sürede 146 binden fazla beğeni aldı. Burak Özçivit ise eşi paylaşım yapar yapmaz beğendi.

 

 

BURAK'LA POZU 1 MİLYON BEĞENİ ALDI

 

Evcen, 5 gün öncede eşi Burak Özçivit'e sarıldığı fotoğrafı "Kalbim" notuyla paylaşmıştı. Çiftin samimi pozu ise bir milyon 400 bin beğeni almıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.