Fırat Aydınus, PFDK'ya sevk edildi!

Fırat Aydınus, Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir maçının içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışları sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Yayın: 08 Mart 2019 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2019 17:40:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1637 okunma
Google News

Fırat Aydınus, Yeni Malatyaspor-Başakşehir maçı içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

10- TFF'ye tescilli Hakem FIRAT AYDINUS'un 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK müsabakası içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

11- TFF'ye tescilli Hakem YUSUF BOZDOĞAN'ın 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK müsabakası içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.