Film sahnesi gibi! Kırmızı ışıkta tekme tokat birbirlerine girdiler

Antalya'da kırmızı ışıkta araç içerisindeki kişiler arasında çıkan kavgada tekme ve tokatlar havada uçuştu. Film sahnelerini aratmayan anlar cep telefonuyla videoya alındı.

Asayiş Yayın: 30 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 30.05.2020 12:40:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2617 okunma
Google News

 

Antalya'da kırmızı ışıkta bekleyen iki araç içerisindeki gençler, bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga etmeye başladı. Tekme tokatlı kavga başka bir araçtaki vatandaş tarafından kameraya alındı.

 

KIRMIZI IŞIKTA BİRBİRLERİNE GİRDİLER

 

Olay, Antalya kent merkezinde kırmızı ışıkta araçların beklediği sırada yaşandı. Sebebi henüz bilinmeyen kavgada tekme tokatlar adeta havada uçuştu. Kavga anı diğer araç sürücüleri tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde kırmızı ışıkta en ön sırada bekleyen bir araç sürücüsü aracından inmesiyle tartışma başladı. Bu sırada sürücünün yakını olduğu tahmin edilen bir adamla 3 genç arasında çıkan kavga birden alevli yumruklu ve tekmeli kavgaya dönüştü. Araç sürücüsü darp edilen adamla gençleri ayırmaya çalışırken kendisine de yumruklardan nasibini aldı.

 

KAVGA ANI KAMERADA

 

O sırada bir maskeli bir kadın da gençlerden birini tutmaya çalıştı ancak, genç kadının tuttuğu genç kıyafetini çıkarak sıyrıldı ve kavgaya devam etti. Olay anı ise kırmızı ışıkta üçüncü sırada bekleyen araç sürücüsü tarafından bir cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.