'FETÖ'nün siyasi ayağı Erdoğan'dır' sözlerine çok sert yanıt

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun "FETÖ'nün siyasi ayağı Erdoğan'dır" açıklamasına Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat yanıt verdi. Erdoğan, "FETÖ'nün en büyük siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve ekibidir" dedi.

Gündem Yayın: 12 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.02.2020 11:46:13
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
837 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan,  yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

 

Erdoğan, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kaset kumpası sonucu makamından ayrılmasına gönderme yaparak, "Seni oraya FETÖ getirdi" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün grup toplantısında yaptığı konuşmada "FETÖ'nün siyasi ayağı Recep Tayyip Erdoğan'dır" demişti.

 

Erdoğan, şu şekilde konuştu:

 

Madem bu kadar istiyor öyle ise FETÖ'nün siyasi siyasi ayağını ben size ekran diyebileceğim duvarda açıklıyorum. Tolstoy'un dediği gibi, "Birine çamur atmadan önce düşün ve sakın unutma ilk önce senin ellerin kirlenecek". Kılıçdaroğlu bize çamur atmaya çalışırken elinde çamurla yakalanmıştır. FETÖ'nün siyasi ayağı bizatihi Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ekibidir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.