Fenomen gelin adayı Hanife, yeniden kapandı!

Geçtiğimiz sene yaz aylarında başörtüsünü çıkardığı için günlerce konuşulan Hanife Gürdal, yeniden başını kapatarak eşiyle poz verdi. Gürdal, eşiyle olan fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Yaşam Yayın: 02 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.01.2020 12:11:56
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
3856 okunma
Google News

Yıllar önce katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran ve iki hafta önce ani bir kararla fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile evlenen Hanife Gürdal, başörtüsü takarak poz verdi.

 

YENİDEN Mİ KAPANDI?

 

Sosyal medya hesabını en aktif kullanan isimlerin başına gelen fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz sene başörtüsünü çıkardı. Başını açtığı için uzun süre gündemde kalan ve çok konuşulan Gürdal, dün Instagram hesabının hikaye kısmından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Başörtüsü takan Hanife, eşi Kemal Ayvaz ile fotoğrafını paylaştı.

 

 

"NE YAPTIK BİZ?"

 

Hanife, fotoğrafını ise "Ne yaptık biz" notuyla paylaştı. Yaptığı her paylaşımla günlerce konuşulan Hanife, bu paylaşımıyla da akıllara "Yeniden mi kapandı?" sorusunu getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.