Fenerbahçeliliği ile bilinen Erdoğan'dan sürpriz fotoğraf

Libya konulu uluslararası konferansa katılmak üzere Almanya'nın başkenti Berlin'e giden Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, liderlerle bir araya geldi. Erdoğan'ın makam aracından inerken, Galatasaray-Denizlispor maçını izlediği objektiflere yansıdı.

Gündem Yayın: 20 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 20.01.2020 09:04:06
Editör -
Okuma Süresi: 28 sn.
1094 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Libya Konferansı için gittiği Almanya'da aracından yansıyan görüntü dikkatlerden kaçmadı.

 

Almanya'nın başkenti Berlin'de aracından inen Erdoğan'ın araç televizyonu dikkat çekti. Bir dönem futbol oynadığı ve futbol sevgisiyle de bilinen Erdoğan'ın Süper Lig maçı izlediği ortaya çıktı.

 

GALATASARAY-DENİZLİSPOR MAÇINI İZLEDİ

 

Erdoğan'ın otomobilindeki araç televizyonunda, Türkiye saati ile 16:00'da başlayan Galatasaray- Denizlispor maçını izlediği dikkatlerden kaçmadı.

 

Bir futbol tutkunu olan Erdoğan'ın bu görüntüleri sosyal medyada gündeme oturdu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.