Fenerbahçe Zanka transferini bitirdi

Fenerbahçe’nin 2 milyon euroya el sıkıştığı Zanka, İngiliz kulübüne ödeme şartları netleştikten sonra İstanbul’a gelip imza atacak.

Yayın: 07 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 07.08.2019 12:08:31
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1327 okunma
Google News

Fenerbahçe, İngiliz kulübü Huddersfield’ten anlaştığı stoper Zanka (Mathias Jattah Njie Jorgensen) için artık gün sayıyor. Audi Cup’ta 2 maçta 11 gol yenilmesi Kanarya’nın acil stopere ihtiyacı olduğu gerçeğini ortaya çıkarmıştı. Sportif direktör Damien Comolli hemen harekete geçerek Huddersfield’in stoperi Zanka ve kulübüyle el sıkışmıştı.

 

Zanka için 3 milyon euro
Fenerbahçe, Zanka’nın bonservisi için Huddersfield’e 3 milyon euro ödemeyi kabul etti. İngiliz kulübüyle ödeme şartları üzerine görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Şartlar netleşip resmiyete döküldüğünde Fenerbahçe KAP’a gerekli açıklamayı yapacak.

 

En geç hafta başında Türkiye’de
29 yaşındaki 1.89’luk stoper de hemen İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Sarı-Lacivertli renklere bağlayacak imzayı atacak. Zanka’nın en geç hafta başında Türkiye’de olması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.