Fenerbahçe'nin Kolarov bombası!

Fenerbahçe yönetimi, Roma'nın yıldızı Kolarov'un transferini bitirmek için menajer Mirsad Türkcan'a yetki verdi.

Yayın: 01 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 01.08.2019 10:34:46
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
936 okunma
Google News

ÜÇLÜĞÜ MİRSAD ATACAK - Fenerbahçe kadrosuna katmak istediği Kolarov'a sonuna kavuşuyor. Tam yetki verilen menajer Mirsad Türkcan, sarı-lacivertliler adına transferi bitirmek için önceki gün İtalya'nın başkenti Roma'ya uçtu. Roma'nın Sırp sol bekiyle birkaç gün içerisinde resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor. 

 

YİNE YENİDEN KONOPLYANKA - Boyd ve Douglas transferleriyle bombaları peş peşe patlatan siyah-beyazlıların, sol kanat harekatında gündemine yine Schalke'li Yevhen Konoplyanka'yı aldığı ortaya çıktı. Almanya'dan ayrılmaya karar veren 29 yaşındaki yıldızla yapılan pazarlıklarda önemli aşama kaydedildiği öğrenildi. 

 

GAZİŞEHİR'DEN ÇİFTE BOMBA - Süper Lig'in yeni ekibi iki yıldızı bitirmek üzere. Eski Beşiktaşlı kaleci Fabri ile imza aşamasına gelen Güneydoğu ekibi yıllık 2 milyon Euro isteyen Bony ile de pazarlıkta sona yaklaştı. İmzalar an meselesi. 

 

MBAYE DIAGNE AL-RAYYAN'DA - Sarı-kırmızılılar, yeni transferlerine gelir sağlamak için Mbaye Diagne'yi Katar kulübü Al-Rayyan'a satacak. Diagne'nin satışından Galatasaray'ın 13-15 milyon Euro arası gelir elde etmesi bekleniyor. 

 

BIRAKIN GİDEYİM - Emre Mor'u renklerine katan Galatasaray, dünyaca ünlü Kolombiyalı forvetin işini de bitirdi. 33 yaşındaki futbolcu, Fransız kulübüne, "Kalırsam 12 milyon Euro ödeyeceksiniz. Bırakın gideyim" dedi ve sorun çözüldü. 

 

LENS+BİR MİKTAR PARA - Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Mahmut Tekdemir için Beşiktaş'ın teklifi, Lens+bir miktar para. Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk onay verirse başkanlar da detayları görüşecek.

 

ZANKA TAMAM 4 YILDIZ YOLDA - Fenerbahçe yönetimi transferde gaza bastı. Sarı-lacivertliler, Huddersfield'li Mathias Zanka dışında sol bek, stoper, ön libero ve forvet transferi yapacak. 7 isimden 4'ü sarı-lacivertli formayı giyecek. Romalı sol bek Aleksandar Kolarov ve stoper Juan Jesus. Ön liberodaki adaylar ise Stuttgartlı Orel Mangala, Sevillalı İbrahim Amadou ve Evertonlı Morgan Schneiderlin.. Fenerbahçe'nin forvet adayı ise Choupo Moting.

 

SON KARTAL MANGALA - Beşiktaş, stoper transferine hız verdi. Siyah-beyazlılar, Manchester City'nin bedelsiz gönderme kararı aldığı Fransız futbolcu ile yaptığı görüşmede önemli bir mesafe katetti. Senelik 1.5 milyon Euro teklif edilen Mangala'dan sağlık raporu istendi. 

 

SÜRPRİZ HEDEF - Beşiktaş'ta rota Portekiz'e döndü. Indi'de sorun yaşayan yönetim, Sambacı'yı gözüne kestirdi. Siyah-beyazlılar, Guimares'li Pedrao Silva'yı listeye aldı. Yönetim, Boyd transferinde iyi ilişkiler kurduğu Portekiz kulübü ile masaya oturacak.

 

GERİ SAYIM - Trabzonspor, Sturridge'nin cevabına kilitlendi. Son görüşmede birkaç gün daha süre talep eden 29 yaşındaki İngiliz santrfor, yarın akşama kadar 'evet' demezse Sparta Prag maçında forma giyemeyecek. Ama gelişmeler olumlu yönde.

 

ZUNGU SÜRPRİZİ - Beşiktaş, 26 yaşındaki Güney Afrikalı yıldızın peşine düştü. Siyah-beyazlıların Fransız ekibi Amiens'te forma giyen orta saha oyuncusu Bongani Zungu'yu takibe aldığı ve yakında resmi teklif yapacağı öğrenildi. 

 

KOSTAS GİDERSE YAREMCHUK - Mitroglou ile yolların ayrılması durumunda bir forvet alacak olan Galatasaray, Ukraynalı yıldızla yakından ilgileniyor. 

 

YİNE REDDETİLER - Lille, Yusuf Yazıcı için Trabzonspor'a 16 milyon Euro + stoperleri Edgar Le ve sonraki satışından yüzde 10 pay teklif etti. Ancak yönetim bunu da beğenmedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.