Fenerbahçe'den tarihi gelir

İlk gününde 31.5 milyon TL toplanan Fenerbahçe WinWin programının ikinci günü de tamamlandı. Fenerbahçe WinWin kampanyası kapsamında Türkiye genelinde iki günde 123 bin forma satıldığı ve 950 bin SMS atıldığı duyuruldu!

Yayın: 14 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 14.05.2019 10:16:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1292 okunma
Google News

İlk gününde 31.5 milyon TL toplanan 'Fenerbahçe WinWin' programının ikinci gününde Acun Ilıcalı ile birlikte ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Fenerbahçeli eski boksör Adem Kılıçcı, futbolcu Mehmet Aurelio ve ünlü isimler Hakan Ural ile Emre Karayel yayına katıldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da 21.40'da canlı yayına katıldı.

Basketbol başantrenörü Zeljko Obradovic ve Final Four'a yükselen basketbol takımı oyuncuları katıldı. Fenerbahçe'nin efsane basketbolcularından İbrahim Kutluay da 'Fenerbahçe WinWin' programına katılan bir diğer isim oldu.

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Star TV'de de "Fenerbahçe WinWin" programının yapılmasını istedi.

İŞTE KAMPANYA'DA TOPLANAN PARA!

Fenerbahçe WinWin kampanyası kapsamında Türkiye genelinde iki günde 123 bin forma satıldığı ve 950 bin SMS atıldığı duyuruldu. Açıklanan verilerin ardından 55 milyon 900 bin TL toplandığı belirtildi.

ALİ KOÇ'UN PROGRAM SONU SÖZLERİ

"Keşke tüm kulüpler bunu yapsa. Çok tatlı bir rekabet olur. Sahada rekabet var ama yapıcı rekabeti bilmiyoruz. Böyle bir rekabette rakamlar eminim ki, daha yüksek olur. Tabi yine Fenerbahçe'nin önde olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'de çok farklı bir kültür var. Fikret Orman'ın başkanlığını tebrik ederim. Bize dokundurmadan geçemedi ama sağlık olsun. Onlar da daha önce denedi. Biz ilk defa deniyoruz ve sonuçlar ortada"

Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk arasında ilginç bir iddialaşma yaşandı. Beyazıt Öztürk, "Acun sen ne kadar forma aldın?" diye sordu. Acun Ilıcalı ise, "Kim daha fazla forma alacak diye yarışalım mı?" cevabını verdi. Beyazıt Öztürk ise, "Acun sen bağışlıyorsan.... Beşte biri." diyerek esprili bir yanıt verdi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, "Ben ne kadar forma alacağımı en son söyleyeceğim." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.