Fener'e gelirse yer yerinden oynar!

Fenerbahçe, İngiliz golcü Daniel Sturridge için oyuncunun menajeriyle masaya oturdu. Fenerbahçe, Daniel Sturridge'ye yıllık 3 milyon 300 bin eurodan 3 senelik sözleşme teklif etti.

Yayın: 13 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 13.08.2019 12:48:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1167 okunma
Google News

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool ile sözleşmesi sona erdikten sonra henüz bir kulüple anlaşmayan Daniel Sturridge için Fenerbahçe, oyuncunun menajeriyle masaya oturdu. Sportif direktör Comolli’nin, bizzat transfer görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Real Betis, Bologna, Marsilya ve DC United'ın da istediği İngiliz futbolcu için Fenerbahçe'nin yıllık 3 milyon 300 bin eurodan 3 senelik sözleşme teklif ettiği iddia edildi.

 

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın talebi doğrultusunda santrfora takviye yapmak için çalışan Beşiktaş yönetimi, Christian Benteke'yi gündemine aldı. 

 

Uzun süredir Kolarov için yaptığı görüşmeleri sonuçlandıramayan Fenerbahçe, Manchester United'ın kadroda düşünmediği Marcos Rojo'ya yöneldi.

 

Burak Yılmaz’ın sakatlığının ardından hücum hattını dünyaca ünlü bir isimle doldurmak isteyen Siyah-Beyazlılar, 2016-17 sezonunda attığı 12 golle takıma lig şampiyonluğunu getiren Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'ı, 1 numaralı hedef olarak belirledi. 

 

Sportif direktör Damien Comolli, Manchester City'nin 34 yaşındaki yıldızı Fernandinho için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Atletico Madrid'ten Rodri'yi kadrosuna katan İngiliz ekibinin Brezilyalı oyuncuyla yollarını ayırabileceği kaydediliyor. 

 

Galatasaray, ön libero mevkisi için Gustavo Cuellar'ı gündemine aldı. Brezilya ekibi Flamengo'da forma giyen yıldız oyuncu için kulübü kapıyı 10 milyon Euro'dan açmıştı.Sarı-kırmızılılar ise 3.5 milyon Euro'ya kadar çıkarken görüşmeler de durma noktasına gelmişti. Ancak Cuellar'ın Galatasaray'da oynamak istediğini belirtmesi sonrası Brezilya ekibinin tavrının da değiştiği kaydedildi. 

 

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Southampton'dan Mohamed Elyounoussi, ilk sinyali instagram'dan verdi. 25 yaşındaki kanat oyuncusu, Beşiktaşlı taraftarların "Come to Beşiktaş" yorumuna 'tamam' emojisi ve 'siyah beyaz' noktalar koydu. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın Elyounoussi'yi kadroda görmek istediği belirtiliyor. 

 

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'nın Lille'e gitmesinin ardından orta saha bölgesinde sıkıntı yaşanabileceğinin sinyallerinin gelmesi sonrası yönetimin hamle kararı aldığı öne sürüldü. Bordo-mavililerin 10 ve 6 numara pozisyonlarında oynayabilen Guelor Kanga için Sparta Prag ile masaya oturulacağı belirtiliyor.

 

Fenerbahçe, Roma'nın Fransız ön liberosu Steven Nzonzi'yi radarına aldı. "Siamolaroma" sitesi, sarı-lacivertlilerin 30 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalıştığını duyurdu. Kongo asıllı Fransız futbolcu ile Marsilya, Lyon, Monaco ve Rennes'in de ilgilendiği belirtiliyor.

 

Falcao’nun ardından artık gözler tamamen ön libero transferine çevrildi. İngiliz basını, Manchester United'ın yıldızı Fred’in kiralık olarak Galatasaray’a transfer olabileceğini yazdı.

 

Galatasaray'da Monaco mesaisi sürüyor. Sarı-kırmızılılar, teknik heyetin raporu doğrultusunda 23 yaşındaki Faslı futbolcu Youssef Bennasser'i kiralamaya çalışıyor. |

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.