Feci kazada mucize kurtuluş! Görenler gözlerine inanamadı

Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında çarpmanın etkisiyle karşı yola fırlayan iki kişiden biri hiçbir şey olmamış gibi kalkıp yürüdü. Mucize kurtuluş kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Asayiş Yayın: 13 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.08.2020 15:55:20
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
635 okunma
Google News

 

Şanlıurfa'da motosikletin otomobille çarpıştığı kazada çarpmanın etkisiyle karşı yola fırlayan iki kişiden birinin hiçbir şey olmamış gibi kalkıp yürümesi kameralara yansıdı.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza, Şanlıurfa kent merkezinde yaşandı. Seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen motosiklet, dönüş yapmaya çalışan Renault marka otomobile yandan çarptı.

 

MUCİZE KURTULUŞ KAMERADA

 

Motosiklet sürücüsü ile arkasında oturan şahıs, çarpmanın etkisiyle havada taklalar atarak karşı yola fırladı. Yere düşen şahıslardan birinin hiçbir şey olmamış gibi kalkıp yürümesi kameralara yansıdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.