Meral Akşener: Her birimiz seçime ayrı ayrı girelim

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlere ilişkin, "Her birimiz seçime ayrı ayrı girelim. Kendi kadrolarımızla milletimizin karşısına çıkacağız. Hiçbir ilçe ve beldede iş birliği yapmayacağız" dedi.

Siyaset Yayın: 26 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 26.08.2023 17:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
142 okunma
Google News

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime ilişkin yol haritasını Afyonkarahisar'da açıkladı.

Akşener, şunları kaydetti;

Önümüzdeki yerel seçimlerde İyi Parti olarak kendi kadrolarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız. Yerel seçimi, genel seçim olarak okumadan, milletimizin iradesinin tecellisine imkan sağlayacağız. Tüm siyasi partilere açık ve net çağrı yapıyorum. Gelin hep birlikte vatanndaşımızın tercihlerini yansıtacağı bir rekabet ortamı oluşturalım. Gelin birimiz seçime ayrı ayrı girelim. İş birliği elbette olabilir. Ama bütün siyasi partiler herbirimiz tek tek girelim. Kendi kadrolarımızla milletimizin karşısına çıkacağız. Hiçbir ilçe ve beldede iş birliği yapmayacağız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.