Fatih Terim çileden çıktı, üzerine yürüdü!

Galatasaray'ın Real Madrid'e 6-0 yenildiği maçta Fatih Terim, bir ara sinirlerine hakim olamadı ve pilot kameramanın üstüne yürüdü ve kameraya vurarak açısını değiştirdi.

Yayın: 07 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.11.2019 08:50:34
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
796 okunma
Google News

Real Madrid- Galatasaray maçı temsilcimiz için kötü başlayıp kötü biterken, Teknik Direktör Fatih Terim bir ara pilot kameranın açısına çok sinirlendi.

 

Real Madrid 3-0 öne geçtikten sonra Galatasaray kulübesinin yanındaki kameramanın kendisine odaklanmasına sinirlenen Terim, önce sözlü olarak uyarıda bulundu. İspanyol kameramanın kendisini karşılık vermesine sinirlenen Terim, kameramana doğru hışımla yürüdü.

 

KAMERAYI İTİP AÇISINI DEĞİŞTİRDİ

 

Pilot kameraya yansıyan görüntülerde Terim'in sinirlerine hakim olamayıp, eliyle iterek kameranın açısını da değiştirdiği gözlendi.

 

Terim'in mücadelenin ikinci yarısında ise daha sakin olduğu gözlendi. Oyuncularının yaptığı basit hatalarda ise Terim tepkisini gösterdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.