Fatih Portakal'dan kovuldu iddialarına tek cümlelik yanıt

Cuma günkü haber bülteninde yaptığı veda konuşmasında bir süre ekranlara ara vereceğini belirten Fatih Portakal, kanaldan kovulduğu yönündeki iddialara "Hala başaramadılar" sözleriyle yanıt verdi.

Yayın: 25 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 25.06.2020 08:14:12
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1313 okunma
Google News

Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, cuma günkü haber bülteninde yaptığı veda konuşması ile izleyenleri şaşırtırken, bir süre ekranlara ara vereceğini açıklamıştı.

 

PORTAKAL'DAN İDDİALARA YANIT

 

Fatih Portakal'ın yapmış olduğu bu çıkış sosyal medyada "FOX TV'den kovuldu" iddialarını gündeme getirdi. Konuyla ilgili gözlerin çevrildiği Fatih Portakal, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak iddialara yanıt verdi.

 

"HALA BAŞARAMADILAR"

 

Tekne dümeninde fotoğrafını paylaşan Portakal, yaptığı açıklamada "Yeni bir gün, yeni bir seyir... Selametle yol almaya devam... Bu arada duydum ki, yine birileri kovdurmuş beni. Hala başaramadılar... Duymak istediğiniz cevap dümen başından gelsin" ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.