Fatih Altaylı Demet Akalın'ı rezil etti

Fatih Altaylı, A Milli Kadın Voleybol Takımı antrenörü Giovanni Guidetti için ırkçı bir paylaşımda bulunan Demet Akalın'ı topa tuttu.

Gündem Yayın: 10 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 10.09.2019 10:17:27
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1248 okunma
Google News

AVRUPA Şampiyonası'nda A Milli Kadın Voleybol Takımımız, ikinci oldu. Filenin Sultanları, son Avrupa ve Dünya Şampiyonu Sırbistan ile yaptığı maçtan yenik ayrıldı. Maçı 3-2 kaybeden Türk Kadın Voleybol takımı şampiyonada 2. oldu ve gümüş madalya aldı. Demet Akalın ise Giovanni Guidetti'yle ilgili yaptığı 'ırkçı' paylaşımla çok ayıp etti. 

 

''Abi koçumuz niye Türk değil ? Kaybetmezdik. Yine de teşekkürler kızlar'': Tüm Türkiye'nin nefes nefes izlediği maçın ardından herkes Filenin Sultanları için 'Canınız sağolsun, teşekkürler kızlar' şeklinde yorum yaparken şarkıcı Demet Akalın'ın antrenör Giovanni Guidetti için ''Abi koçumuz niye Türk değil ? Kaybetmezdik. Yine de teşekkürler kızlar'' şeklinde tweet atarken ortalık bir anda karıştı.

 

Ağzının payını verdiler: Demet Akalın'ın skandal ifadeleri karşısında sessiz kalmayan sporseverler, İtalyan antrenörün Türk voleybolunun gelişmesi için yaptığı hizmetleri hatırlatarak ünlü şarkıcıya ağzının payını verdiler.

 

''Bomba diye karakola götürdüğünüz oldu mu?'': Konuyla alakalı yorum yapan gazeteci Fatih Altaylı, Demet Akalın'ı eleştirdi ve şu ifadeleri kullandı; "Ne diyeceksin ki buna! Hanımefendi voleybol maçını en son ne zaman izlediniz? Voleybol topunu gördüğünüzde bomba diye karakola götürdüğünüz oldu mu? Guidetti'yi yargılayacak derecede voleybola hakim misiniz? Bu adamın adını daha önce herhangi bir yerde duydunuz mu, başarılarına hakim misiniz? Komik oluyor. 

 

''Ayıp artık ya, insan fütursuzca bunları söylememeli'': Demet Akalın'ın söylediğini ciddiye alıp burada konuşmak bile komik. Ayıp artık ya, insan fütursuzca bunları söylememeli! Başarısız insanlarla ilgili bir şey söylemiyorlar, başarılı insanlarla ilgili konuşuyorlar. Demet Akalın gibi çok insan var.''

 

Giovanni Guidetti kimdir?: Dünyaca ünlü voleybol koçu Giovanni Guidetti 10 yıl önce İstanbul'a gelmişti. VakıfBank Kadın Voleybol takımını çalıştırırken Bahar Toksoy'a âşık oldu. O dönem takımın kulüp başkanı olan İlker Aycı'yı ve ailesini yanına alarak kız istemeye gitti. Türk usulü bir törenle dünyaevine girdi.

 

Zeybek bile oynadı: Öyle ki, İstanbul'da kıyılan nikah töreninin ardından Bahar Toksoy'un baba ocağı olan Denizli'nin Çine İlçesi'ne bağlı Dorumlar Köyü'ne gidip, at üstünde gelen eşini sekiz köşeli şapkayla karşıladı. Düğünde Aydın zeybeği bile oynadı.

 

Kız çocukları var: İtalyan antrenör Giovanni Guidetti ile Bahar Toksoy çiftinin bir kız çocuğu bulunmakta. VakıfBank Kadın Voleybol takımını başarıdan başarıya koşturan İtalyan antrenör aynı zamanda A Milli Kadın Voleybol Takımımızı da çalıştırıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.