Evlendiği kadının hamile olduğunu, gerdek gecesi öğrendi!

Amcasının kızı Sibel Çetin ile evlenen Emrah Çetin, Esra Erol'un programında eşinin 8 aylık hamile olduğunu gerdek gecesinde öğrendiğini iddia etti.

Yayın: 12 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 12.06.2020 12:59:29
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1307 okunma
Google News

Emrah Çetin isimli genç, nisan ayında evden kaçan eşiyle çocuğunu bulmak için Esra Erol'un programına katılınca inanılmaz olaylar gün yüzüne çıktı. Evlendiği eşinin hamile olduğunu gerdek gecesinde öğrenen Emrah Çetin, durumu kabullenip sır olarak sakladığını iddia etti.

 

Emrah Çetin, geçen yıl amcasının kızı olan Sibel Çetin ile kaçarak evlendi. Programda anlattığına göre amca kızı ile sadece internet üzerinden görüştüklerini belirten Emrah Çetin, sadece nikah günü görüşebildiklerini söyledi. Gerdek gecesinde ise eşi Sibel Çetin'in hamile olduğunu öğrenen Emrah Çetin'in dediğine göre, kayınpederi ve aynı zamanda amcası olan İsmail Çetin de kızının hamile olduğunu biliyordu. Emrah Çetin, kayınpederinin kendisini kandırıp kızı Sibel Çetin'i kendisiyle evlendirdiğini iddia etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.