Eve gelen baba, 8 haftalık bebeğinin cansız bedenini küvet içinde buldu

Avustralya'da evine giden adam, eşini arka bahçede boş boş ve şok halinde dururken buldu. Ardından evin içinde 8 haftalık bebeğini arayan adam, bebeğin küvet içinde cansız bedeniyle karşılaştı. Bebeğin 2 saat boyunca o halde kaldığı öğrenilirken, şoka giren anne tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Dünya Yayın: 03 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.02.2021 09:40:45
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1295 okunma
Google News

Shalvey'de Salı günü öğlen saatlerinde yaşanan olayda, eve gelen baba, 8 haftalık bebeğinin cansız bedenini küvet içinde buldu. Hastaneye kaldırılan küçük bebek, hayata döndürülemedi.

 

ARKA BAHÇEDE ÖYLECE DURUYORDU

 

Baba eve geldiğinde, bebeğinden önce karısı Bodelle Brass'ı (35) arka bahçede öylece dururken bulduğunu söyledi. Olayın detaylarıyla ilgili bir bilgiye ulaşılamazken, anne Brass, şok tedavisi ve mental durumunun öğrenilmesi için hastaneye kaldırıldı.

 

2 SAAT BOYUNCA KÜVET İÇİNDE KALMIŞ

 

Yapılan inceleme sonucunda bebeğin, 2 saattir o halde küvette kaldığı düşünülüyor. Bebeklerini kaybeden aile acı içinde birbirine sarılarak ağladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.