Eteğini kalçasına kadar açıp poz verince...

'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açıldığı pozla sosyal medyaya damga vurdu. Dermancıoğlu bu pozuyla eleştiri bombardımanına tutuldu.

Yaşam Yayın: 18 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2019 10:08:09
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
2749 okunma
Google News

Bir döneme damgasını vuran dizi Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde kötü karaktere başarıyla hayat veren Esra Dermancıoğlu paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açılmış bir şekilde arkadaşıyla poz verdi. Dermancıoğlu, Elinde patates kızartmasının olduğu tabakla verdiği pozu "Patates kızartması selülit yapmaz" notunu düştü.

 

 

"KEŞKE SELÜLİT YAPSAYDIN"

 

Beren Saat ile yakın dost olan ve oyuncunun sıkıntılı günlerinde yanında olan Dermancıoğlu'nun bu pozu takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı. Oyuncunun bacak dekolteli pozuna "Keşke selülit yapsaydı da sadece ona odaklanır geriye kalanını görmezdik, kısmet değilmiş" gibi yorumlar yapıldı.

 

Son "Bir Zamanlar Çukurova" dizisine transfer olan oyuncu Esra Dermancıoğlu, şimdilerde bir tiyatro projesi için çalışmalarda bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.