Eski yenge, yarı çıplak pozuyla takipçilerinin aklını başından aldı

Bir dönem Galatasaray forması giyen Blerim Dzemaili'nin eski eşi Erjona Sulejmani, sosyal medyada plajda yarı çıplak şekilde yattığı pozuyla adından söz ettirdi. Eski yenge bir dönem "Cristiano Ronaldo'dan teklif gelirse ona karşı koyamam" sözleriyle şaşırtmıştı.

Yaşam Yayın: 03 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 03.06.2020 10:42:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5421 okunma
Google News

Koronavirüs salgını nedeniyle oğlu Luan ile birlikte İspanya'da bulunan Sulejmani, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

 

Plajda yarı çıplak bir şekilde yatan ve sırtını kameraya dönen Dzemaili'nin bu pozu, Instagram'da 10 binden fazla beğeni aldı.

 

Dzemaili'den Luan isimli bir erkek çocuk sahibi olan Sulejmani'nin Instagram'da 285 bin takipçisi bulunurken, Erjona'nın TV, modellik ve bloggerlık kariyerine ek olarak kendi adına tasarladığı bir mayo koleksiyonu da bulunuyor.

 

 

EURO 2016'da İsviçre'yi tribünden desteklediği görüntülerle dünya basınının dikkatini çeken Erjona Sulejmani, birkaç yıl önce çok konuşulan bir kitaba imza atmıştı.

 

Kitapta birçok futbolcunun maçtan önce cinsel ilişki yerine, kendi kendilerini tatmin etme yolunu tercih ettiğine yer veren Erjona Sulejmani, aynı sayfalarda Ronaldo'yu dünyanın en çekici futbolcusu olarak tanımlamış ve "Cristiano Ronaldo'dan teklif gelirse ona karşı koyamam" ifadelerini kullanmıştı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.