Eski Survivor Ahmet Dursun dünya evine girdi!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, Asena Demirbağ'la Paris'te dünya evine girdi.

Yaşam Yayın: 06 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.09.2019 10:09:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
8952 okunma
Google News

Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giydikten sonra futbol hayatına nokta koyan ve ardından TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Survivor yarışmasına katılan eski futbolcu Ahmet Dursun, uzun süredir birlikte olduğu İzmir'li güzel Asena Demirbağ ile evlendi.

 

Sosyal medya hesabı Instagram'dan sevgilisi Asena Demirbağ ile olan fotoğraflarını aşk dolu sözlerle paylaşan Ahmet Dursun, müjdeli haberi de yine buradan duyurdu. 

 

"Bir ömür boyu beraber olmak için evet": Gelinlik ve damatlık içinde verdikleri bir pozu paylaşan Dursun, "Bir ömür boyu beraber olmak için evet" notunu yazdı. 

 

Asena Demirbağ ise Instagram'dan paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü: ''Seninle birlikte yaşayacağım daha birçok güzel anıya EVET. Seni çok seviyorum.''

 

Bir dönem Survivor'a katılan ve performansıyla dikkat çeken Dursun'a Survivor yarışmacıları Cumali Akgül, Anıl Tetik ve Merve Aydın başta olmak üzere Selen Görgüzel Alkan, Gökhan Keser gibi isimlerden tebrik yorumları geldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.