Eski cinayeti araştırırken 2 cinayet daha buldu!

Kırşehir'de 2005 yılında toprağa gömülü bir halde bulunan kadının cinayetiyle ilgili araştırma yapan polis, biri kayıp biri normal olarak kayıtlara geçen 2 cinayeti daha aydınlattı. Aynı yıl ölen kadınlardan birinin boğularak, diğerinin ise kuyuya atılarak öldürüldüğü tespit edildi. Olayla ilgili 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Asayiş Yayın: 12 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 12.06.2021 10:03:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1320 okunma
Google News

2005 yılında Sultan Boran'ın ölümü kayıtlara 'normal ölüm' olarak geçmişti. Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan Mehlinaz Ayatay da aynı yıl kaybolmuştu. Aynı yıl ölen Seher Alder'in ölümü üzerine çalışma yapan ekipler, diğer iki olayın da cinayet olduğunu tespit etti.

 

 

YAŞLI KADINLAR KORKUNÇ ŞEKİLDE ÖLDÜRÜLMÜŞ

İfadelerden yolan çıkılarak aydınlatılan cinayetlerde polis tanık sorguları ve gizli tanıkların ifadeleriyle hareket etti. Kırşehir merkezi ile birlikte 6 ilde de çalışmalar derinleştirilerek sürdürüldü. Yapılan çalışmalarda 5 şüpheli Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Seher Alder tarlada gömülü olarak bulunurken, yaşlı kadınlardan Sultan Boran'ın evinde boğularak, Mehlinaz Ayatay'ın kuyuya atılarak öldürüldüğü belirlendi.

 

 

5 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yapılan çalışmalarda 5 şüpheli Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Kırşehir merkezi ile birlikte 6 ilde de çalışmalar derinleştirilerek sürdürüldü. Kırşehir merkezde gözaltına alına D.Ç., D.Ş., B.E., M.K., E.Ş., Cinayet Büro ekipleri tarafından ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.