Ermeni gençler, polis zoruyla otobüse bindirilip cepheye gönderildi!

Azerbaycan ile savaşında ağır kayıplar veren Ermenistan'da cepheye gitmek istemeyen askerlerin polis zoruyla otobüslere bindirilerek sahaya gönderildiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Dünya Yayın: 27 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 27.10.2020 16:06:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1091 okunma
Google News

Söz konusu videoda, askerlerin polislerin kaba kuvvetiyle otobüse bindirildiği anlar ve bağrışma sesleri yer alıyor. Görüntülerde kimi gençlerin otobüsten inmeye çalıştığı ancak yetkililerin buna müsaade etmemesi de bulunuyor.

 

KORONAVİRÜS YALANIYLA CEPHEDEN KAÇIYORLAR

 

Azerbaycan ordusu ile girdiği çatışmada büyük kayıplar verince paralı askerler ile cephedeki birliklerini ayakta tutmaya çalışan Ermenistan ordusunda içler acısı bir durum yaşanıyor. Azerbaycan ordusunun cephedeki gücü karşısında hayatlarından endişe eden çok sayıda askerin sahte koronavirüs raporuyla ordudan kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı.

 

KRİTİK İSİM YARALANDI

 

Dağlık Karabağ'ın işgalci lideri Arayik Haruttyunyan ise, "Dağlık Karabağ'ın sözde Savunma Bakanı Celal Harutyunyan'ın askeri cephede yaralanması nedeniyle görev değişikliği zorunlu oldu. Şu anda daha fazla yoruma gerek yok" ifadelerini kullanmıştı. Bu değişikliğin yanı sıra ordudaki üst düzey komutanlardan biri de hayatını kaybetmiş, askerler cepheden kitleler halinde firar etmeye başlamıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.